Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cutie mazare
  • - 1 morcov
  • - o ceapa
  • - carne de porc afumata
  • - frunze de dafin
  • - busuioc
  • - piper negru
  • - 2 catei usturoi
  • - marar
  • - patrunjel
  • - Macaroane

Mod de preparare

1. Macaroanele se fierb in apa cu putina sare.

2. Legumele se taie si se pun la inabusit in putin ulei.

3. Dupa ce s-au inmuiat se adauga mazarea si carnea afumata taiata fisii.

4. Se adauga condimentele/mirodeniile si se mai lasa pe foc cca 6-7 minute.

5. Se aseaza pe platou macaroanele, iar deasupra se pune amestecul de mazare cu carne.

6. Se presara deasupra marar, patrunjel, ceapa verde etc etc ce aveti la indemana.

Noi am servit alaturi de salata din legume si bere.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise