Macaroane cu rosii si piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 160 g macaroane
  • sare
  • 300 g piept de pui
  • piper
  • 8 bulbi de praz
  • 600 g rosii
  • 25 linguri concentrat de legume (Delikat+apa).

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se taie pieptul de pui bucatele si se prajeste circa 5 minute - fara grasime - intr-o tigaie antiadeziva. Se adauga rosiile taiate cubulete si prazul taiat rondele, se dunstuiesc si ele putin, iar pe urma se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba 3 minute. Se gusta de sare si piper si se amesteca cu macaroanele scurse.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise