MACAROANE CU VEGETALE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 cutie de paste
  • 1 chen de cucuruz
  • 1 chen de ciuperci (Steamed)
  • 1 chen de masline negre
  • 2 cani de sunca taiata mic si patratel
  • 2 linguri de maioneza
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se fierb macaroanele si apoi se lasa la racit.

Intr-un castron separat se adauga ingredientele de mai sus si la urma se adauga pasta fiarta si racita, se amesteca si se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise