Mancare de fasole boabe cu afumatura

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .500g fasole boabe
  • .500 g afumatura
  • .2 cepe
  • .1 ardei gras
  • .2 morcovi
  • .2-3 rosii
  • .foi de dafin
  • .cimbru
  • .piper boabe
  • .sare

Mod de preparare

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece.Se pune la fiert si se schimba apa de doua ori.Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga afumatura.Spre sfarsitul fierberii se adauga ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele ,ardeiul gras taiat cubulete, foaia de dafin si piperul boabe.

Se lasa la fiert, se adauga sare dupa gust.Se presara cimbrul si se adauga rosiile date prin razatoare, se amesteca bine si se mai lasa la fiert circa 10-15 min.

Se asezoneaza cu patrunjel verde si poate fi servita cu ceva acritura.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise