Mancare de fasole cu costita afumata

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un borcan de fasole
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei
  • 1 ceapa mare
  • cimbru
  • marar
  • vegeta sau doar sare
  • piper
  • rosii in bulion tocate
  • costita afumata
  • 1-2 frunze de dafin.

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt iar morcovul rondele.

Se pune intr-o cratita ulei unde se calesc legumele, se adauga rosiile tocate,fasolea si costita(putin prajita), iar apoi se adauga frunze de dafin, cimbrul, mararul, vegeta si piper dupa gust si se mai lasa 10 min sa fiarba si gata. Pofta buna!

Mie imi place sa o mananc cu mamaliga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise