Mancare de mazare cu aripoare de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g aripioare de pui
  • 900 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • suc rosii
  • sare
  • delikat de gaina
  • marar verde

Mod de preparare

Am prajit aripioarele de pui, pe care le`am spalat si curatat inainte. Ceapa am toacat`o marunt si am calit`o in ulei. Cand a devinit aurie, am adaugat si ardeiul tocat si am stins cu apa calda. Am adaugat mazarea si am lasat la fiert 15-20 min. Zeama trebuie sa fie doar cat sa acopere toate ingredientele, completandu-se pe parcurs. Se potriveste de sare. Am adaugat si carnea si am lasat sa fiearba. Cand si legumele erau aproape fierte, se adauga sucul de rosii si se mai lasa un pic la fiert. Pentru cine doreste o mancare mai groasa, se poate pasa 2-3 linguri de mazare sau se dizolva in putina apa 1 lingura de faina si amestecata in mancare. Cand este gata se opreste focul si se adauga marar din abundenta.

Pofta buna!

Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise