mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr carnati de prc proaspeti
  • 300 de gr ceafa porc
  • 300 gr sunca de porc cu
  • carne( gen kaizer)proaspaat
  • 1 kg de vinete
  • 1 kg de dovlecei. o legatura de patrunjel
  • 2 cepe
  • 3 rosii mari coapte
  • sare
  • delicat legume
  • ulei
  • 1/2 pahar de vin alb sec

Mod de preparare

se taie carnea,carnatii si sunca bucati si se prajeste in ulei.cand incepe sa se rumeneasca se pune vinul si putina sare. si se lasa cateva minute. se aduga ceapa sa se rumeneasca.cand sa romenit se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa sa se fiarba 10 min se aduga verdeata taiata marunt si se condimenteaza dupa gust. vinetele si dovleceii se taie in felii si se pun pe gratar pe ambele parti. se pun in tava un rand de vinete un rand de sos si carne, un rand de dovlecei, un rand ce sos si carne pana se termina ingredientele .se dau la cuptor pentru 45 min la 150 gr

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise