Mancarica de cartofi cremoasa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mai mari
  • 75 grame unt
  • 2 cepe taiate rondele
  • 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 pastarnac
  • 100gr sunca
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele;

- intr-o cratita se calesc legumele cu 1/2 unt. Cand legumele s-au inmuiat se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa 2 minute;

- se scot legumele, adaugam cealalta jumatate de unt si punem cartofii la calit impreuna cu sunca taiata cubulete. Din cand in cand mai punem putina apa. Cand cartofii au o crusta aurie adaugam legumele si bulionul pentru a fierbe impreuna cateva minute.

- se condimenteaza dupa gust;

- la final adaugam patrunjelul

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise