Marinata de peste cu legume sote

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 pahar mare vin alb
  • 2-3 frunze dafin
  • 10 boabe ienibahar
  • 250 ml bulion de casa
  • 10 boabe piper
  • sare
  • legume congelate

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.

Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.

Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.

Marinata se poate lasa sa se raceasca in vasul in care a fost facuta si se pastreaza pina adoua zi in frigider cand se poate pune in borcane inchise ermetic si se pastreaza o saptamana la rece in frigider.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise