Marinata de vin si rozmarin pentru vitel si miel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml vin alb
  • 2 crengute rozmarinul4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute, mic
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare

1. Se fierb intr-o cratita vinul, ardeiul, usturoiul si rozmarinul timp de 10 minute, apoi se ia cratita de pe foc.

2. Se scoate ardeiul iute si se adauga uleiul de masline. Se amesteca marinata si se lasa sa se raceasca. Se baga carnea in acest amestec si se lasa la frigider 2-3 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise