mazare cu curcan.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g mazare dulce, proaspata
  • 100 g carne de curcan, preferabil piept
  • ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar .

Mod de preparare

Mazarea se fierbe pana se inmoaie bine. In apa se adauga zaharul si un varf de cutit de sare iodata. Separat de fierbe pieptul de curcan. Se pune o lingurita de ulei de masline. Mazarea si carnea se mizeaza cu blenderul. Se pot servi amestecate .se dau si la bebei .pofta buna...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise