Medalioane de caprioara cu prune uscate si piure de cartofi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane: 8 medalioane de caprioara a 75 gr.
  • sare
  • piper
  • 1 ligura de ulei vegetal
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 150 ml. supa de vita
  • 150 ml. vin rosu
  • 3 linguri jeleu de coacaze
  • 100 gr. prune uscata si ceva mai carnoase
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri coniac
  • 900 gr. cartofi
  • 1/2 lingurita de pasta de usturoi
  • 2 linguri de branza proaspa si cu grasime putzina sau iaurt cu grasime putzina
  • 4 linguri de patrujel verde tocat

Mod de preparare

Se taie de pe carne grasimea, se sareaza si se pipereaza pe amandoua partile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise