MEDALIOANE DE FAZAN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept fazan fiert,
  • 2 oua fierte,
  • 4 morcovi fierti,
  • 3 oua ,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat,
  • cateva felii de carnat afumat,
  • cascaval (feliat, pentru sandwich)
  • pesmet,
  • faina,
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

1. Pieptul de fazan, ouale fierte si morcovii fierti se dau prin masina de tocat. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjelul tocat, sarea si piperul (dupa gust) si se amesteca bine. Se ia cu lingura o gramajoara din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat, apoi se formeaza o chiftea mai plata.

2. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.

3. Se servesc cu diverse garnituri sau sosuri, dupa dorinta. Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise