MEDALIOANE DE FAZAN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept fazan fiert,
  • 2 oua fierte,
  • 4 morcovi fierti,
  • 3 oua ,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat,
  • cateva felii de carnat afumat,
  • cascaval (feliat, pentru sandwich)
  • pesmet,
  • faina,
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

1. Pieptul de fazan, ouale fierte si morcovii fierti se dau prin masina de tocat. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjelul tocat, sarea si piperul (dupa gust) si se amesteca bine. Se ia cu lingura o gramajoara din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat, apoi se formeaza o chiftea mai plata.

2. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.

3. Se servesc cu diverse garnituri sau sosuri, dupa dorinta. Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise