Medalioane de porc in sos de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 2 pachete bacon feliat
  • 1 cutie frisca lichida (250ml)
  • 1 cutie sos rosii (250ml)
  • 1 cutie smantana grasa
  • 1 conserva lapte de cocos
  • 1-2 catei de usturoi
  • rozmarin, vegeta, piper
  • alte condimente la alegere
  • putin ghimber ras
  • ulei pentru tava

Mod de preparare

Muschiuletul se taie medalioane si se infasoara pe margini cu bacon (o felie pe fiecare medalion). Medalioanele se condimenteaza, se pun intr-o tava cu ulei si se pun in cuptorul incins pana se rumenesc bine. Intre timp se amesteca frisca, smantana, sosul de tomate, usturoiul pisat, laptele de cocos, radacina de ghimber rasa, rozmarinul si alte condimente la alegere. Sosul se toarna peste carne si se mai lasa 30 minute la cuptor. Se serveste cu garnitura de cartofi sau cu gnocchi (galuste de cartofi).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise