Muffins cu nuci si crema de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru muffins:
  • 250 gr faina
  • 100 gr lapte praf
  • 50 gr nuci macinate fin
  • 100 gr morcov ras
  • 150 gr mar ras
  • 3 oua
  • praf de copt
  • 200 gr unt semi-topit
  • 250 gr zahar
  • un praf de sare si putin lapte rece, daca mai e nevoie, cam 3 linguri
  • pentru crema de branza
  • 1 cutie almette si zahar pudra dupa gust

Mod de preparare

Incalziti cuptorul. Pregatiti formitele....

Intr-un bol amestecati usor toate ingredientele si daca e nevoie adaugati si 3 linguri de lapte, dupa ce ati amestecat toate si ati omogenizat bine si vi se pare ca e o compozitie cam tare. turnati din compozitie in formele pregatite si coaceti cam 25 minute la 180 grade sau semnul 4. Faceti testul cu scobitoarea. Apoi scoateti si lasati la racit pe un gratar metalic.

Pentru crema de branzica frecati spuma branza almette sau philadelphia cu zahar dupa gust.....si apoi ornati cu ea muffins-ii. Adaugati si cateva fructicele, de care vreti voi ....daca vreti....si gata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise