Mujdei usturoi delicios

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana usturoi
  • ~ 4 linguri maioneza Gova sau Hellmans
  • ~ 3 linguri smantana Tnuva 20% grasime
  • sare
  • otet.

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul foarte bine pana devine ca o pasta.Se pune usturoiul intr un bol sau castronas,apoi putina sare si putina maioneza si se freaca bine.Treptat se pune si restul de maioneza dupa care adaugati smantana si amestecati foarte bine.Pe parcurs se poate gusta si se adauga sare dupa gust.La final se pune otet ,masura fiind chiar dopul de la otet si anume 1 dop, maxim 1 dop si jumatate.Se poate servi la cartofi prajiti cu copane de pui prajite.Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise