Musaca de cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. cartofi
  • carne tocata de pui si vita
  • verdeata
  • cimbru
  • ulei de masline
  • 1 ceapa sare
  • piper
  • 1 cutie rosii in bulion
  • branza telemea
  • 1 ou

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa care se taie rondele si se aseaza un strat in vasul de iena.

Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul de masline.Cand este calita bine se pune si carnea tocata iar la final rosiile taiate cubulete mici.Eu am pus si putin patrunjel verde.

Punem si urmatorul strat de cartofi taiati,ungem cu ou batut,radem un pic de telemea,rosii si patrunjel pt decor.Se da la cuptor 35 min la foc potrivit.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise