Muschi cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -750 gr.muschi de porc
  • -400 gr. de ciuperci
  • -2 cepe
  • -1 pahar cu lapte
  • -2 oua
  • -faina
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -patrunjel

Mod de preparare

Se taie marunt cepele si se pun in tigaie cu putin ulei(3-4 linguri)la prajit.Cand s-a rumenit bine,se adauga laptele si ciupercile si se lasa sa scada.

Intre timp se taie muschiul file,se sareaza si pipereaza,se trec prin faina si ouale batute si se prajesc in ulei.

Se scurg bine de ulei si se pune pe deasupra lor sosul cu ciuperci si patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise