Muschi de porc impanat cu cabanos si kaiser

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 bucati mari de muschi porc
  • 3 cabanosi
  • 600 gr kaiser
  • 100 ml ulei
  • punga magica knorr pui si porc cu vin

Mod de preparare

Bucatile de muschi de taie pe mijloc si in locul ramas se introduce cabanosul. Apoi, pe lateralele muschiului se fac cu cutitul buzunare unde se baga kaiserul. Se unge muschiuletul cu ulei si se presara condimentul knorr. Muschiuletul se introduce in punga magica si la foc mic se tine timp de 60-80 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise