Muschi de porc impanat cu cabanos si kaiser

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 bucati mari de muschi porc
  • 3 cabanosi
  • 600 gr kaiser
  • 100 ml ulei
  • punga magica knorr pui si porc cu vin

Mod de preparare

Bucatile de muschi de taie pe mijloc si in locul ramas se introduce cabanosul. Apoi, pe lateralele muschiului se fac cu cutitul buzunare unde se baga kaiserul. Se unge muschiuletul cu ulei si se presara condimentul knorr. Muschiuletul se introduce in punga magica si la foc mic se tine timp de 60-80 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise