Muschi de porc la cratita

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. muschi
  • 1 lingura grasime
  • 5 cepe mici
  • 5 lingurite de faina
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se prajeste intr-o cratita muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine. Se stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin si citeva boabe de piper. Se face focul mic si se prajeste incet. Ca sa fie mai picant se pot adauga in sos 2-3 catei de usturoi taiati marunt.

Ca garnitura se serveste pireu de cartofi si salata de sezon

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise