MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o bucata de muschi de porc
  • - 4 cartofi
  • - 2 cepe
  • - ulei
  • - sare
  • - piper
  • - sos propriu alcatuit din suc de rosii, boia iute, ardei gras, usturoi, ceapa

Mod de preparare

1.Se ung feliile de muschi cu acest sos propriu si se lasa la marinat aproximativ 2 ore

2.Ungem tava cu ulei si asezam cartofii taiati felii, muschiul de porc si ceapa taiata rondele

3.Se tin la cuptor pana se rumenesc 30-45 de minute

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise