Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul.

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc (1400 gr a avut cel folosit de mine)
  • 2 lingurite boia dulce afumata
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3 lingurite sare
  • 2 lingurite piper mosaic proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie alimentara si il tinem la frigider 24 de ore.

Scoatem muschiul din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Pe fundul vasului slow cooker asezam hartie de copt. Peste hartia de copt punem un gratar de inox sau asezam un pat din furculite peste care punem muschiul de porc.

Setam slow cooker-ul Crock- Pot digital pe functia high timp de 4 ore.

Dupa 4 ore cand este gata muschiul, il lasam la racit pana ajunge la temperatura camerei, apoi poate fi servit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise