Muschi de vita cu smanatana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi vita
  • 1 borcan mare smantana cu grasime 20 %
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • condimente pentru vita
  • unt pentru prajire.

Mod de preparare

Se taie muschiul de vita in felii de aproximativ 2 cm. condimentati cu sare, piper si praful de usturoi. Puneti putin unt la incins intr-o tigaie. puneti feliile de vita pe partea condimentata si condimentati si partea cealalta cu aceleasi condimente. Cand s-au rumenit feliile de vita adaugati un borcan mare de smanatana, amestecati bine si condimentati sosul cu condimente pentru vita. Fierbeti 3-5 minute. Serviti cu piure de cartofi.

Puteti taia in loc de felii din muschi, fasii mai subtirele si mici, prepara la fel si servii cu paste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise