Muschi vita cu sos gorgonzola

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g muschi vita
  • 30g unt
  • 150g smantana
  • 20g faina
  • 100g branza gorgonzola

Mod de preparare

Muschiul se taie mai gros si se face la gratar.

Separat se face sosul:se topeste untul apoi se adauga smantana amestecata cu faina. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola.

Se toarna sosul peste muschiul de vita.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise