Muschiulet de porc cu lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr muschiulet de porc
  • 20 gr faina
  • 30 gr unt
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In tigae se pune 20 gr unt si 2 linguri de ulei,se lasa sa se incinga si se adauga muschiuletul de porc taiat felii,batute cu ciocanul de carne si trecute prin faina.

Se prajesc pe ambele parti,se sareaza,se pipereaza si se mai coc 2 3 min dupa care se scot pe un servetel.

In tigae peste ce a ramas se pune sucul de lamaie,restul de unt si o lingurita faina.

Se omogenizeaza pana se obtine un sos gros si se adauga carnea.se coace la foc iute cateva minute sa se insaporeasca.

Se servesc cu suc de lamaie deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise