Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300-350 g muschi de porc
  • 6 bucati de bacon
  • 3-6 fire de ceapa verde sau praz(partea verde)
  • sare, piper, nucsoara
  • 120 g unt
  • ulei
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci

Mod de preparare

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura. Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare.

Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper.

Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert.

Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade.

Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul lingurii si se va cauta sa se pastreze forma lingurii.

Pofta Buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise