Negresa rapida

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata amaruie
  • 4 oua
  • 100 g unt
  • 6 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf copt
  • dupa preferinta se pot adauga nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc.

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele mentionate (mai putin nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc) in robotul de bucatarie, inclusiv ciocolata rupta in bucati, si se mixeaza pana capata consistenta unui aluat.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra se pun dupa preferinta nucile , fructele confiate , coaja portocala, si se da la cuptor pentru 35-45 de minute, pana trece testul scobitorii.

Se poate servi cu inghetata alaturi.

Este o reteta rapida si foarte gustoasa, cu multa , multa ciocolata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise