Omleta cu unt si ceapa verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 40 g unt rece
  • 1-2 linguri cu smântână grasă
  • sare și piper, ambele proaspăt măcinate
  • ceapă verde

Mod de preparare

Într-o crăticioară, pe aragaz la foc mic, am pus ouăle și untul.

Le-am amestecat continuu luând periodic cratița de pe foc. Practic, această omletă se coace datorită căldurii vasului în care este preparată.

Când ouăle au început să se închege am adăugat sarea, piperul și smântâna.

La final, am adăugat și codițele de ceapă verde tăiate mărunt.

Deși pare că ar trebui preparată în destul de mulți pași rețeta este, defapt, una foarte simplă. Cu siguranță, o dată încercată, o veți repeta cu mare drag.

Poftă bună!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise