Orez cu ciuperci si ardei gras

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti orez
  • 1/2 kg ciuperci proaspete
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • sare
  • ulei
  • apa

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si se pune la calit cu ulei si apa. Ciupercile se curata si se spala, apoi se taie si se pun in oala. Se lasa sa se moaie si se adauga cei doi ardei grasi feliati subtire. (Eu am folosi un ardei galben si 1 rosu pentru diversitatea de culoare din farfurie). Dupa ce se moaie si ardeiul se adauga orezul spalat. Se lasa la fiert, iar la final se adauga sare dupa gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise