Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -oua
  • -maioneza
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel
  • Cantitatea produselor va fi in dependenta de numarul de persoane care urmeaza sa ia masa.

Mod de preparare

Ouale se fierb in coaja, dupa ce s-au fiert se tin pentru citeva minute in apa rece pentru a putea fi decojite mai usor. Se decojesc, se taie jumatati, se scoate galbenusul si se faramiteaza bine, se amesteca cu maioneza, sare si piper dupa gustul fiecaruia si se mixeaza bine pana obtinem o pasta fina. Cu aceasta se vor umple albusurile. Se decoreaza cu patrunjel.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise