Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 100 gr unt
  • 2 linguri zeama de lamaie.

Mod de preparare

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.

Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise