Oua umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 oua
  • 150 pateu pui sau porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput punem 10 oua la fiert timp de 20 minute (in total, sa fiarba minim 10 pentru a fi tari). Intre timp din restul de 2 oua ramase, mai precis din galbenusurile lor impreuna cu sarea, mustarul si ulei facem o maioneza (mustarul se adauga la inceput, uleiul treptat cate putin sa nu se taie). Dupa ce am facut cantitatea dorita o impartim in doua, intr-un castronel sa fie mai multa si cea mai putina ramasa o bagam la rece.

In cea ramasa adaugam pateul, ceapa verde tocata marunt marunt. Dupa ce s-au fiert ouale le decojim si le taiem in 2 pe lung. Galbenusurile le pisam si le adaugam peste ceapa maioneza si pateu , le amestecam pana devine o pasta omogena.

Cu o lingurita luam din compozitie si umplem albusul de la ou uramd sa le asezam cu umplutura in jos pe un platou. Maioneza ramasa se amesteca cu smantana si se adauga sosul rezultat peste oua.

Se dau la rece!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise