Paine la tigaie de fonta pe aragaz

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. faina
  • 1cub de drojdie
  • 1 lg. de sare
  • 1 lg.de zahar
  • 500 ml.de apa
  • 2-3 lg de ulei

Mod de preparare

Se cerne faina si se pune intr-un bol .Se incalzeste apa se pune in bol cu restul de ingrediente, fara ulei. Se framanta pana se obtine un aluat omogen. Se lasa la dospit pana ce aluatul si-a dublat volumul. Dupa ce a crescut, se imparte in doua si sa mai framanta cu putin ulei. Se lasa din nou la dospit pana la dublarea volumului, dupa accea se ia o parte si se pune in tigaia in prealabil incinsa si unsa cu putin ulei. Se lasa pana ce devine aramie, dupa aceea se intoarce si procedam la fel. Cand e gata se ia si se infasoara intr-un prosop. Se lasa pana se raceste. ATENTIE, focul aragazului se da la minim..!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise