Paine prajita cu ou si branza de oaie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Felii de paine mai veche de o zi
  • oua
  • o bucata de branza de oaie
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Sfat: pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine.

Ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara branza razuita pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise