Pancakes

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate de faina
  • 2 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt (eu am pus un pliculet)
  • 1 ou
  • 1 cana si un sfert de lapte dulce
  • 1 lingura de unt topit

Mod de preparare

Am amestecat ingredientele uscate intr-un castron. In alt castron am amestecat lapele, untul topit si oul.

Am amestecat toate ingredientele si a iesit o compozitie cu textura unei smantani groase.

Tigaia am incins-o pe foc potrivit iar in ea am topit cate putin unt dupa fiecare clatita.Compozitia am turnat-o cu polonicul iar ca si cantitate a fost jumatate de polonic.

Va veti da seama ca e gata partea de jos cand observati compozitia facand niste bulubuci.Dupa ce intoarceti partea facuta nu mai e nevoie sa stea la fel de mult ca si prima data.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise