Pandispan cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri faina
  • 150 g ciocolata menaj

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusul se bate spuma tare, iar galbenusurile se bat cu zahar pana isi dubleaza volumul. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina proaspat cernuta si se amesteca de jos in sus. Ciocolata menaj se da pe razatoarea mare si se amesteca cu compozitia de pandispan. Se da la cuptorul incins in prealabil, la 180 de grade, pentru 30 minute. Se taie cand s-a racit si se poate pune glazura de ciocolata sau de lamaie, din comert.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise