Pandispan cu visine caramelizate

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 10 de faina
  • 5 de ulei
  • 2 plicuri de praf de copt
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • esenta de lamaie
  • 1 lingura scortisoara
  • visine
  • praf de sare
  • 1 plic glazura de caramel din comert

Mod de preparare

Bati albusurile spuma , adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, esentele , apoi torni peste albusuri incet si amesteca bine apoi se pune faina,praful de copt, praful de sare si se omogenizeata bine.

Ungi o tava si o atpetezi cu faina peste care torni compozitia in tava.Amesteci visinile cu 2 linguri de faina si cu o lingura de scortisoara si le pui peste compozitie si o dai la cuptor 40 de minute la foc mic.Cand este gata scoti din tava si o lasi la racit.

Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.

Dai la rece circa 30 de minute.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise