Pappardelle cu carne si sos de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica)
  • 200g carne de manzat
  • 2 carnaciori semi afumati
  • sare si piper dupa gust
  • 400ml suc de rosii
  • oregano
  • busuioc-optional-
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete si se pune la prajit.Se adauga carnaciorii taiati rondele si se adauga peste carne.Se lasa putin sa se rumeneasca,apoi se adauga sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pan ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise