Parjoale moldovenesti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 500g carne de vita+porc 150g paine alba 2 oua 100g morcov 50g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit 50g faina

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin), se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, insotite de diferite garnituri.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise