Pasta con mozzarella

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane fierte
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 g mozzarellla
  • 15-20 masline taiate cubulete
  • 15-20 masline taiate in jumatate
  • busuioc proaspat
  • oregano proaspat
  • patrunjel proaspat
  • boia dulce praf
  • chili praf

Mod de preparare

Firebeti macaroanele dupa instructiuni. Incalziti uleiul in tigaie , adugati macaroanele fierte si restul ingredientelor. Incalziti timp de 3-4 minute, amestecind in continuu. Aduagati mozzarella taiata in cubulet si maslinele taiate in jumaatte, amestectati bine si serbiti imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise