Pasta con mozzarella

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane fierte
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 g mozzarellla
  • 15-20 masline taiate cubulete
  • 15-20 masline taiate in jumatate
  • busuioc proaspat
  • oregano proaspat
  • patrunjel proaspat
  • boia dulce praf
  • chili praf

Mod de preparare

Firebeti macaroanele dupa instructiuni. Incalziti uleiul in tigaie , adugati macaroanele fierte si restul ingredientelor. Incalziti timp de 3-4 minute, amestecind in continuu. Aduagati mozzarella taiata in cubulet si maslinele taiate in jumaatte, amestectati bine si serbiti imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise