Pasta cu busuioc, menta si coaja de portocala

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/ 4 cesti ulei de masline extra virgin
  • 1 ceasca busuioc proaspat, tocat marunt
  • 1/ 2 ceasca menta proaspata, tocata marunt
  • 1/ 2 ceasca alune
  • 2 linguri coaja de portocala rasa
  • 2 catei de usturoi
  • 1/ 2 lingurita sare
  • 1/ 2 lingurita piper

Mod de preparare

Alunele , busuiocul, menta si usturoiul se pun in mixer si se mixeaza pina la obtinerea unei paste omogene. Se aduga treptat uleiul, coaja de portocale rasa, sarea si piper. Daca pasta este prea groasa, se mai adauga 1-2 linguri de ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise