Pasta cu ciuperci si speck

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3OO gr pasta scurta
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr speck (puteti folosi kaiser sau sunculita)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • parmigiano ras
  • 10 gr unt
  • ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov.

Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci,ceapa si morcov.

Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min si cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute.

Pasta se fierbe in apa fierbinte cu sare, cand este gata se scurge si se adauga peste ciuperci si speck.

Se amesteca la foc potrivit 2,3 minute ca pasta sa se insaporesca.

Se serveste cu parmigiano ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise