Pasta cu sos de frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie frisca lichida care se poate fierbe
  • basil (poate sa fie si o tableta de la knorr), sare, piper, 250 gr. pasta fiarta de dinainte
  • 1 lingura ulei masline, 1/2 pahar cascaval ras

Mod de preparare

Se pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se amesteca se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna intr-un vas uns care este termorezistent deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pentru 5 min.

Cind se serveste se pot pune frunzulite de basil pentru ornament, miros, gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise