pasta de ficat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g ficat de porc
  • 2 cepe
  • 100g unt
  • marar verde
  • sare
  • piper pisat.

Mod de preparare

Se spala ficatul si se taie in bucatele mici. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt.

Se pun intr-o cratita cu putina grasime si se lasa sa fiarba inabusit.

Cand este gata (ficatul si ceapa s-au inmuiat) se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat.

Pasta obtinuta se amesteca cu untul, cu mararul tocat, sarea si piperul.

Se obtine o pasta omogena, care se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de paine prajite in unt etc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise