pasta de galbenus de ou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 oua fierte tari
  • 50g unt sau ulei
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper pisat
  • marar verde.

Mod de preparare

Se dau prin sita galbenusurile fierte, se amesteca cu untul sau cu uleiul, cu mustarul, cu sarea si piperul, pana se obtine o pasta omogena.

La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Cu aceasta pasta se ung sanviciuri, tartine etc

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise