pasta de sunca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g sunca presata
  • 100g unt
  • un ou
  • fiert tare
  • sare
  • piper pisat.

Mod de preparare

Se taie sunca marunt si se da prin masina de tocat, impreuna cu galbenusul fiert.

Se adauga untul, frecat spuma, sarea si piperul, se amesteca pana se formeaza o pasta omogena.

Cu aceasta pasta se ung tartine, sandiviciuri etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise