pasta din pate de ficat (conserva)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g-200g pate de ficat
  • 1-2 oua fierte tari
  • 100g unt
  • marar
  • sare
  • piper pisat.

Mod de preparare

Peste pasta de ficat, gata preparata, se adauga galbenusurile, fierte si dare prin sita, untul, frecat puma si mararul tocat.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena.

Se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de unt prajite in unt etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise