pasta din pate de ficat (conserva)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g-200g pate de ficat
  • 1-2 oua fierte tari
  • 100g unt
  • marar
  • sare
  • piper pisat.

Mod de preparare

Peste pasta de ficat, gata preparata, se adauga galbenusurile, fierte si dare prin sita, untul, frecat puma si mararul tocat.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena.

Se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de unt prajite in unt etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise