pasta in luat cu scoici

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr spaghete
  • 300 gr cozi raci
  • 500 gr scoici
  • 300 gr rosii bine coapte
  • o legatura de patrunjel
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • ulei. pasta pentru pizza deja gata
  • sare

Mod de preparare

puneti ulei intro tigae si punei un catel de usturoi racii si lasati sa se coaca 2 min, puneti o trime din vin si lasati la foc mare pana cand se evapora, adaugati rosiile taiate cuburi, piper, la foc mediu pentr 10 min mestecand continuu. intro alta tigae puneti scoicile cu ulei, usturoi, patrunjel si vinul ramas, la foc mare pentru 4 min. luati mijlocul din scoicile deschise si cele inchise aruncatile. puneti ccarnea de scoica in sos si inchideti focul.fierbeti spaghetele si lasatile sa se scurga. amestecatile cu sos si patrunjelul taiat mic. intro tava puneti ulei si intindeti pasta de pizza deasupra puneti un pic de ulei si dati-o l acuptor pentr 5 min la 220 gr. rupeti mijlocul de la pizza si punti spaghetele in mijloc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise