Pasta norcina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pasta facuta in casa
  • tagliatelle.carnat afumat
  • mazare congelata
  • ciuperci
  • kaizer
  • smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • usturoi
  • parmezan sau cascaval.

Mod de preparare

Pt.pasta: la 100 gr.faina 1 ou, sare, putin ulei de masline. Se scoate carnea din carnat, se taie kaizerul fasii, ciupercile se taie felii subtiri. Se incinge uleiul, se pune usturoiul cat sa dea aroma apoi se scoate. Se adauga carnea din carnat, kaizerul, ciupercile, 1 pahar cu apa. Se acopera. Se lasa 20 minute. Se adauga mazarea congelata si se mai lasa 10 minute. Se sareaza, pipereaza. Cand este gata se stinge focul si se adauga smantana. Se amesteca apoi se mai pune pe foc 1 minut. La sfarsit se adauga patrunjel. Pasta se fierbe putin, 3-4 minute. Se amesteca. Se adauga parmezan ras. Se serveste cald acompaniat de un pahar cu vin rosu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise