Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste penne
  • 200 gr conopida
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 gr baby spanac
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • ou

Mod de preparare

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Se scoate conopida si in aceeasi apa se pun la fiert pastele timp de 5-8 minute. Dupa ce fierb pastele se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.

Se spala rosiile cherry si spanacul si se scurg bine.

Se taie rosiile cherry in jumatati.

Se curata usturoiul si se taie marunt.

Se pune uleiul de masline intr-o tigaie de fonta si se caleste usor impreuna cu rosiile cherry si conopida.

Se adauga pastele in in tigaie impreuna cu baby spanacul, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.

Se poate servi atat calda cat si rece garnisita cu jumatati de oua fierte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise